Vi vill alltid leverera det bästa, det är därför vi har byggt in kvalitetstänk i alla våra processer.

Vi odlar, skördar och förädlar råvaror som är hälsosamma. Man är vad man äter. Vi vill erbjuda ett alternativ med vilket man kan vårda sin egen samt hela familjs hälsa.

Vi bevarar antioxidanterna och vitaminerna i råvarorna på bästa möjliga sätt. Vi skördar vid rätt tidpunkt. Vi har valt de mest optimala skördnings- mustnings- och torkningsprocesserna med syftet att bevarar de välgörande ingredienserna i råvarorna på bästa sätt. Vi är måna om att även våra förpackning bevarar näringsämnena.

Vi odlar på ett hållbart och ekologiskt sätt och skördar bär från certifierade skogar. Den omgivande naturen frödas samtidigt som våra bär blir rena och hälsosamma.

Vi utvecklar produkter som är lätta att använda i vardagen. Enligt vår filosofi bör man ha tillgång till hälsosamma ingredienser i vardagen. Därför utvecklar vi produkter som är lätta att använda i mat och dryck för både vuxna och barn.

Våra råvaror är spårbara och vår verksamhet är transparent. Vi använder finska certifierade råvaror. Våra processer är öppna och genomskinliga.

Vi följer alla regler och lagar som gäller för ekologiskt jordbruk samt hygienkrav. Våra kunder kan vara säkra på att vi följer alla regler och vi ser till att våra produkter håller vad de lovar.

Uthållighet och ansvar i affärsutvecklingen - vårt kvartal är 25 år långt. Våra rötter på gården går tillbaka till 1700-talet. Vi fattar våra beslut och utvecklar våra processer med klimatet och nästa generation i fokus. Det är vad hållbarhet betyder för oss.