Finsk Ekologisk Aroniamust 350ml
6,10 €

Finsk ekologisk aroniamust gjord på aronia, ett bär som innehåller mest antioxidanter av alla världens bär, är superfood och är en naturlig källa till kalium. Kalium bidrar till att upprätthålla ett normalt blodtryck. Det hjälper också att upprätthålla musklernas och nervsystemets normala funktion. Avnjut i samband med en hälsosam livsstil och en balanserad och mångsidig kost. Se när vi gästar Strömsö för att få tips om hur man kan använda aroniamust och aroniapulver på bästa sätt.

Kvantitet

  • 6429830058366
  • Hem

Finsk ekologisk aroniamust

Finsk aroniamust är görs av ett superbär* som trivs utmärkt på finländska breddgrader. På de österbottniska slätterna mognar aroniabäret till ett av världens mest näringsrika bär.

Under den ljusa sommaren växer buskarna till sig rejält medan den långa och mörka vintern bidrar med gynnsam vila. Den österbottniska naturen, de regnrika somrarna och den näringsrika jordmånen gör bären till riktiga antioxidantbomber, svåra att finna på andra breddgrader.

Aroniabär innehåller mest antioxidanter av alla världens bär. Aronians mörkblåa färg vittnar om den rikliga anti-oxidanthalten, med bland annat fenoler och antocyaner. Bären har till och med mer antioxidanter än till exempel vilda blåbär.

*Aroniamust är en naturlig källa till kalium. Kalium bidrar till att upprätthålla ett normalt blodtryck. Det hjälper också till att upprätthålla musklernas och nervsystemets normala funktion. Avnjut i samband med en hälsosam livsstil och en balanserad och mångsidig kost . Då du dricker musten gjord på våra bär kan du vara säker på att din kropp får en dos fylld av antioxidanter.

Ett glas av Finnish Superberries produkt kallpressad finsk ekologisk aroniamust motsvarar några deciliter bär. Drick ett glas om dagen! Våra förpackningar med aroniamust gör det lätt och dessutom är det mycket gott! Aroniamust kallas must då den inte utblandad eller innehåller tillsatta vitaminer vilket aroniasaft kan göra.

Såg du oss i Strömsö programmet? Våra recept testades i programmet. Testa dem du också!

Få inspiration från STRÖMSÖ och från våra RECEPT INGREDIENSER
Kallpressad, pastöriserad must som till 100 % består av finska, ekologiska aroniabär.
Är en naturlig källa till kalium och antioxidanter.
Total fenolhalt: 5,41 mg GAE/ml.
Antioxidantkapacitet: 0,068 mmol TE/ml.

NÄRINGSINNEHÅLL g / 100g
Energi 76kcal / 324kJ
Totalt fett 0
varav mättat fett 0
Kolhydrater 19
varav sockerarter 10.6**
Protein 0
Salt 0
Kalium 240mg(12%***)

** Innehåller naturligt förekommande socker.
*** av rekommenderat dagsintag.

Ekologisk, Inget tillsatt socker, Inte från koncentrat, Glutenfritt och laktosfritt, Inga tillsatser, GMO-fritt, Vegan

Kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad flaska förvaras i kylskåp i cirka 1 vecka.


TILLVERKARE
Ab Finnish Superberries Oy
Handelsvägen 26, 65610 Korsholm


Tillverkad och förpackad i Finland

finsk ekologisk aroniamust shot hjärta

6429830058366

Särskilda referenser

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*